
نتایج یک طرح تحقیقاتی که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شد نشان داد تزریق داروی بوتولینم توکسین در دیستونی گردن ، باعث کوچک و ضعیف شدن عضلات آنها در ناحیه تزریق میشود.
در یک طرح پژوهشی افزایش مشکلات آتروفی عضلانی بعد از تزریق سم بوتولینوم در بیماران مبتلا به دیستونی گردن توسط محقق دانشگاه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
دکتر مهری سالاری پژوهشگر دانشگاه در نتیجه بررسی طرح ارزیابی میزان آتروفی عضلانی بعد از تزریق سم بوتولینوم در بیماران مبتلا به دیستونی گردن اعلام کرد: تزریق داروی بوتولینم توکسین در دیستونی گردن، میتواند باعث کوچک و ضعیف شدن عضلات آنها در ناحیه تزریق شود.
وی افزود: نتایج این پژوهش نشان داد که میزان کوچک شدن عضلات گردن در بیمارانی مبتلا به دیستونی، با افزایش میزان و دفعات تزریق داروی بوتولونیم توکسین(یک نوع ماده طبیعی سمی است که برای ایجاد ضعف در عضلات مختلف استفاده میشود) به طور واضحی افزایش یافت.
به گفته وی از طرفی ضعف عضلانی در افراد بالای ۵۰ سال به طور قابل توجهی بیشتر بود، اما تفاوتی بین بیماران زن و مرد و بیماران چاق و لاغر وجود نداشت.
بر اساس نتیجه طرح مذکور مصرف همزمان مکمل پروبیوتیک (باکتری های زندهای که اثرات مفیدی بر سلامتی دارند) چند سویهای بومی ایرانی میتواند به عنوان گزینه درمانی امیدوارکننده و موثری برای بیماران پارکینسون باشد.
نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟
با کلیک بر روی یکی از ستاره ها از ۱ تا ۵ امتیاز دهید :
امتیاز : / ۵. تعداد نظر :
هیچ نظری داده نشده است .
زهرا ق
نسخهای تازه برای غذای سالمندان
دسته های داغ
مشترک و پیروان
نوشته های اخیر
حمله هوشمند به تومورهای سرطانی با نانوذرات؛ روش جدید MIT برای کاهش عوارض شیمیدرمانی
- فروردین 26, 1404
- 3 دقیقه
ارسال نظر