پزشک سایت

پزشک سایت

چهارشنبه, دی ۲۶, ۱۴۰۳

پزشک سایت - راهنمای شما در مسیر سلامت و بهبود، با اطلاعات جامع پزشکی و مقاله های تخصصی

  • ارز های دیجیتال چه تاثیری در آینده حوزه پزشکی خواهند گذاشت؟
  • ورویروس چیست و چگونه منتقل می‌شود؟ علائم، درمان و پیشگیری از این ویروس را بشناسید.
  • وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی > تعرفه‌های خدمات سلامت باید متناسب با رشد قیمت‌ها و تورم افزایش یابد
  • تجهیزات لابراتوار دندانسازی

در تماس باشید

پزشکی

درمان و واکسن اختصاصی برای درمان بیماری HMPV وجود دارد؟

درمان و واکسن اختصاصی برای درمان بیماری HMPV وجود دارد؟

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: هیچ درمان و واکسن اختصاصی برای درمان بیماری متاپنومو ویروس انسانی وجود ندارد و مراقبت‌های درمانی بیشتر جنبه حمایتی دارد.

دکتر ندا موصلی با تاکید بر مطلب فوق افزود: ویروس HMPV  ویروس جدیدی نیست و از سال ۲۰۰۱ کشف‌ شده که عاملی برای بروز بیماری‌های تنفسی از فردبه‌فرد یا از طریق سطوح به افراد است.

وی با اشاره به نشانه‌های شایع در این بیماری اظهار کرد: تب و لرز، سرفه، گلودرد، گرفتگی بینی و تنگی نفس، ضعف و بی‌حالی جزء نشانه‌های این ویروس بوده که در کودکان اسهال و استفراغ نیز به این عوامل اضافه می‌شود.

وی در ادامه افزود: گاهی اوقات این ویروس می‌تواند منجر به عوارض جدی گردد که حتی نیاز به بستری فرد بیمار در بیمارستان‌ شود.

این متخصص افزود: این عوارض جدی شامل بیماری برونشیولیت، برونشیت، پنومونی یا ذات‌الریه، عفونت گوش میانی، حملات آسم یا تشدید بیماری مزمن انسدادی ریوی است.

دکتر موصلی در خصوص دوره نهفته (کمون) بیماری گفت: دوره نهفته این بیماری از پنج تا نه روز بوده و در این مدت فرد مبتلا شده هیچ گونه علائمی نداشته و بعد از این دوره علائم بالینی بیماری ظاهر می‌شود.

وی گفت: این ویروس معمولاً همه سنین را درگیر می‌کند ولی اغلب در کودکان زیر پنج سال و افراد بالای ۶۵ سال علامت‌دار شده و نیاز به مراقبت پیدا می‌کنند.

دکتر موصلی عوامل پیشگیری این بیماری را برشمارد و اظهار کرد: مردم می‌توانند با رعایت مواردی از جمله شستشوی دست‌ها به‌طور منظم با آب و صابون حداقل به مدت ۲۰ ثانیه، اجتناب از تماس دست‌های آلوده به چشم، بینی و دهان، پرهیز از تماس نزدیک با افراد بیمار، پوشاندن دهان و بینی به هنگام عطسه و سرفه، ایجاد تهویه مناسب، تمیز کردن سطوح ب‌خصوص دستگیره درب‌ها، استفاده از ماسک ساده و رعایت فاصله اجتماعی از انتشار و مبتلا شدن به این بیماری جلوگیری کنند.

موی ضمن تأکید مواد فوق خاطرنشان کرد: تزریق واکسن آنفلوانزا در خفیف کردن علائم می‌تواند مؤثر باشد ولی بهترین درمان استراحت و ماندن در منزل و استفاده از مایعات است.

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟

با کلیک بر روی یکی از ستاره ها از ۱ تا ۵ امتیاز دهید :

امتیاز : / ۵. تعداد نظر :

هیچ نظری داده نشده است .

اشتراک گذاری:
img
نویسنده

زهرا ق

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه‌های مورد نیاز مشخص شده‌اند.