رئیس سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد که قیمت دستگاههای تخصصی مانند GC-MASS که برای سمشناسی استفاده میشود، از سال ۱۴۰۰ تاکنون از ۸۰۰ میلیون تومان به ۸ میلیارد تومان رسیده است، در حالی که رشد بودجه این سازمان طی این مدت تنها ۴۰ درصد بوده است. وی با اشاره به افزایش هزینههای تامین تجهیزات و حقوق کارکنان، از مجلس و دولت درخواست کرد تا برای تامین بودجه ارزی این سازمان اقدام کنند و در صورت عدم امکان، اجازه دهند از طریق هیئت امنای ارزی دستگاههای مورد نیاز را خریداری کنند.
دکتر عباس مسجدی همچنین با اشاره به حقوق پایین بازنشستگان پزشکی قانونی، اظهار کرد که میزان حقوق این بازنشستگان بین ۱۴ تا ۱۶ میلیون تومان است. به گفته وی، در حال حاضر بسیاری از کارمندان پزشکی قانونی به علت شرایط سخت کاری، مدت کوتاهی پس از استخدام، استعفا میدهند و این مسئله چالشهای زیادی برای جذب و نگهداری نیروی متخصص ایجاد کرده است. به گفته وی، از میان ۴۰۰ پزشکی که در ۶ سال اخیر در این سازمان استخدام شدند، تعداد زیادی استعفا دادهاند.
دکتر مسجدی با اشاره به حجم پروندههای مرتبط با قصور پزشکی، اظهار داشت که سالانه حدود ۳۰ هزار پرونده به کمیسیونهای تخصصی پزشکی قانونی ارجاع میشود. از این تعداد، حدود ۷ هزار پرونده مربوط به قصور پزشکی است که ۵۴ درصد آنها منجر به تبرئه پزشکان میشود.
رئیس سازمان پزشکی قانونی همچنین بر لزوم توجه مجلس به پرداخت دائمی فوقالعاده خاص به کارکنان این سازمان تأکید کرد. به گفته وی، پرداختهای مربوط به فوقالعاده خاص، در حال حاضر به صورت غیرمستمر انجام میشود که این مسئله انگیزه کاری را کاهش میدهد. وی از مجلس تقاضا کرد که این پرداختها را به صورت دائم در احکام کارگزینی کارکنان درج کند.
نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟
با کلیک بر روی یکی از ستاره ها از ۱ تا ۵ امتیاز دهید :
امتیاز : / ۵. تعداد نظر :
هیچ نظری داده نشده است .
ارسال نظر