مصرف خرما، آجیل، زنجبیل و عسل به تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل زمستان کمک قابلتوجهی میکند.
با نزدیک شدن به فصل زمستان پیروی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل توصیه میشود، مصرف بعضی از مواد غذایی به بهبود سلامتی، تقویت سیستم ایمنی کمک قابلتوجهی میکند و خطر ابتلاء به مشکلاتی مانند خشکی پوست، اگزما و پسوریازیس را در طول زمستان کاهش میدهد.
خرما برای بیماران مبتلا به آرتریت بسیار مفید است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود، زیرا این ماده غذایی سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است، درد مفاصل افراد مبتلا به آرتریت با کاهش دما در فصل زمستان وخیمتر میشود، متخصصان معتقدند که مصرف خرما در این فصل این نوع درد را تسکین میدهد.
آجیلهایی مانند بادام و گردو باعث کاهش کلسترول خون و همچنین کاهش التهاب میشود، بنابراین توصیه شده است این مواد غذایی را به اشکال مختلف به رژیم غذایی خود اضافه کنید و از مزایای آن بهرهمند شوید، زنجبیل نیز برای تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا استفاده میشود، این ماده غذایی یک آنتیاکسیدان قوی است و دارای خواص ضدمیکروبی و آنتیبیوتیکی است.
عسل سرشار از اسیدهایآمینه، ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است، همچنین دارای خواص ضدمیکروبی است و التهاب را کاهش میدهد، بنابراین مصرف روزانه عسل میتواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند و با عفونتهای ویروسی و باکتریها مقابله کند.
نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟
با کلیک بر روی یکی از ستاره ها از ۱ تا ۵ امتیاز دهید :
امتیاز : / ۵. تعداد نظر :
هیچ نظری داده نشده است .
ارسال نظر