پزشک سایت

پزشک سایت

یکشنبه, آذر ۴, ۱۴۰۳

پزشک سایت - راهنمای شما در مسیر سلامت و بهبود، با اطلاعات جامع پزشکی و مقاله های تخصصی

  • مزایا و معایب استفاده از نخ آکوا برای لیفت
  • پوکی استخوان و نکات مرتبط با پیشگیری و درمان

در تماس باشید

پزشکی

این مچ‌بند با تحریک الکتریکی عصب «مدین» می‌تواند تیک سندرم تورت را کاهش بدهد

این مچ‌بند با تحریک الکتریکی عصب «مدین» می‌تواند تیک سندرم تورت را کاهش بدهد

سندرم تورت (TS) یک اختلال عصبی است که با حرکات و صداهای تکراری و غیرارادی به نام تیک مشخص می شود. این تیک‌ها می‌توانند از حرکات ساده و کوتاه یا چیزهایی مانند پلک زدن چشم، پاک کردن گلو یا غرغر کردن تا حرکات پیچیده‌تری مانند پریدن، لمس اشیا یا تکرار کلمات یا عبارات متغیر باشند.

شروع سندرم تورت معمولا در دوران کودکی است و میانگین سن شروع آن حدود ۶ سالگی است. شدت این اختلال می‌تواند بسیار متغیر باشد، به طوری که برخی از افراد علائم خفیف و برخی دیگر علائم شدیدتری را تجربه می‌کنند که می‌تواند در زندگی روزمره اختلال ایجاد کند.

علت دقیق سندرم تورت به طور کامل شناخته نشده، اما اعتقاد بر این است که ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی سبب آن می‌شوند. هیچ درمانی برای سندرم تورت وجود ندارد، اما درمان‌ها می‌توانند به مدیریت علائم کمک کنند. داروهایی مانند داروهای ضد روان پریشی و رفتار درمانی مانند درمان معکوس عادت می‌توانند در کاهش تیک و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به سندرم تورت موثر باشند.


اما ممکن است امید جدیدی برای افراد مبتلا به سندرم تورت پیدا شده باشد، آن هم بستن یک مچ بند ویژه است. در آزمایش این فناوری، اکثر شرکت‌کنندگان کاهش شدت تیک را حداقل ۲۵ درصد گزارش کردند.

سه سال پیش، دانشمندان دانشگاه ناتینگهام بریتانیا دریافتند که تحریک الکتریکی ریتمیک عصب میانی مچ دست یا مدین به طور قابل‌توجهی فرکانس و شدت آن تیک‌ها را کاهش می‌دهد.

شرکت اسپین آف U Nottingham Neurotherapuetics Ltd اکنون این درمان را در یک دستگاه پوشیدنی که با اپلیکیشن کنترل می‌شود، در دسترس کرده و نام آن را Neupulse گذاشته است. اخیراً این دستگاه موضوع یک کارآزمایی بالینی دوسوکور بود که شامل ۱۲۱ بیمار تورت در سراسر بریتانیا بود.

به نیمی از این افراد یک Neupulse کاربردی داده شد، در حالی که به نیمی دیگر یک دستگاه ساختگی داده شد. به هر دو گروه گفته شد که این پوشیدنی را پنج روز در هفته، هر روز در یک زمان مشخص، به مدت ۱۵ دقیقه در هر جلسه فعال کنند. آنها این کار را در یک دوره چهار هفته ای انجام دادند.

مشخص شد که ۵۹ درصد از افراد مورد آزمایش با استفاده از دستگاه واقعی، کاهش شدت تیک را گزارش داده‌اند که حداقل ۲۵ درصد بیشتر از گروه کنترل بوده است. در برخی موارد، کاهش تا ۳۵ درصد بود. امید است با توسعه بیشتر این فناوری، این اعداد افزایش یابد.

دکتر باربارا موررا مایکز، دانشمند ارشد و مدیر عامل Neurotherapeutics، گفت: «نتایج این کارآزمایی گامی هیجان‌انگیز به سمت یک درمان مؤثر و غیرتهاجمی برای سندرم تورت است که می‌تواند در خانه استفاده شود.»

برنامه‌هایی برای عرضه یک محصول تا سال ۲۰۲۶ در بازار وجود دارد.

منابع: دانشگاه ناتینگهام ، Neurotherapuetics Ltd

نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟

با کلیک بر روی یکی از ستاره ها از ۱ تا ۵ امتیاز دهید :

امتیاز : / ۵. تعداد نظر :

هیچ نظری داده نشده است .

اشتراک گذاری:
img
نویسنده

زهرا ق

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه‌های مورد نیاز مشخص شده‌اند.