جدول محتوا
Toggleمتخصصان بیماری های عفونی بر این باورند که عفونت ها ممکن است با حملات قلبی مرتبط باشند. عفونت باعث ایجاد استرس در بدن خواهد شد و هرگونه استرس نیز باعث می شود که فرد دچار حمله قلبی شود
متخصص ها معتقدند که بیماری های قلبی به خودی خود بهوجود نمی آیند و برخی عفونت ها در حملات قلبی تاثیر گذار هستند از این رو بهتر است عفونت های خطرناک را بشناسید.
عفونت های رایج که احتمال بیماری و حمله قلبی را افزایش می دهند
متخصصان بیماری های عفونی بر این باورند که عفونت ها ممکن است با حملات قلبی مرتبط باشند. عفونت باعث ایجاد استرس در بدن خواهد شد و هرگونه استرس نیز باعث می شود که فرد دچار حمله قلبی شود و از طرفی هم عفونت باعث ایجاد التهاب می شود که تجمع پلاک در شریان ها را به دنبال خواهد داشت و همه این اتفاقات؛ میزان حمله قلبی را افزایش می دهد. در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک با برخی از عفونت هایی که احتمال حمله قلبی را افزایش می دهند؛ آشنا خواهید شد.
عفونت دهانی
برخی از باکتری های داخل دهان می توانند به قلب شما آسیب برسانند؛ یعنی بیماری هایی مثل عفونت دندان، التهاب لثه و پریودنتیت ممکن است که باعث ایجاد بیماری قلبی شوند. برای جلوگیری از این اتفاق؛ حتما به بهداشت دندان و لثه خود توجه داشته باشید.
آنفولانزا
در مطالعه ای در سال ۲۰۱۳؛ به این نتیجه رسیده اند که آنفولانزا یک نوع بیماری تنفسی است و احتمال حمله قلبی و سکته را افزایش می دهد. در چند روز اول پس از تشخیص خطر چنین حمله ای به شدت بالاست که واکسن آنفولانزا می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.
برونشیت
برونشیت التهاب پوشش لوله های برونش یا نایژه است که اغلب به دلیل عفونت رخ می دهد و می تواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را تا حد زیادی افزایش دهد. محققان دریافته اند که این خطر؛ در سه روز اول بیماری ۵ برابر بیشتر است که با گذشت زمان؛ کاهش خواهد یافت و در عرض سه ماه به طور کامل رفع می شود.
ذات الریه
یکی دیگر از عفونت های تنفسی مشکل ساز ذات الریه است. طبق مطالعات انجام شده؛ احتمال مشکلات مربوط به قلب و عروق در بیمارانی که عفونت های ریوی داشتند و به خاطر آن بستری شدند؛ ۶ برابر بیشتر از افرادی بود که عفونت نداشتند و این خطر در طول زمان هم ادمه داشت.
طبق مطالعه ای که توسط محققان دانشکده پزشکی انجام شد؛ به این نتیجه رسیدند که عفونت های تنفسی می تواند خطر حمله قلبی را تا حد زیادی افزایش داده و حتی باعث سکته مغزی به دلیل تصلب شرایین شود. در واقع آن ها اعلام کردند که احتمال خطر در چنین موردی؛ حتی بیشتر از چاقی، فشار خون و دیابت است.
عفونت دستگاه ادراری
این عفونت هم خطر حمله قلبی را در پی دارد و حتی نسبت به ذات الریه، سلولیت و عفونت های خونی شایع تر است. معمولا برخی از افراد مبتلا به بیماری قلبی سه ماه قبل از درگیری کرونری مبتلا به عفونت بوده اند. از طرفی، افزایش خطر سکته مغزی در ۲۹ تا ۹۱ روز بعد از عفونت هم بسیار رایج است.
سپسیس یا گَند خونی
سپسیس یا همان عفونت خون؛ پاسخ شدید سیستم ایمنی به عفونتی است که در بدن وجود دارد. در چنین وضعیتی، قلب و سیستم گردش خون کُند و فشار خون به شدت کم می شود. علت احتمالی آن هم التهاب سیستمیک است که می تواند باعث ترک خوردن پلاک و در نهایت حمله قلبی یا سکته شود. به گفته متخصصان، مدت ها بعد از رفع عفونت، التهاب همچنان در بدن باقی می ماند.
کلامیدیا
کلامیدیا، یک نوع بیماری شایع مقاربتی است که خطر حمله قلبی را در مردان جوان افزایش می دهد؛ البته این تحقیقات مقدماتی است و به بررسی بیشتری نیاز خواهد بود.
ایدز
افراد مبتلا به ایدز هم در معرض خطر حمله قلبی هستند. این ویروس باعث فعال شدن مزمن سیستم ایمنی بدن و به گردش درآمدن مولکول هایی به نام سیتوکین می شود که به مرور زمان به شریان ها آسیب می رسانند.
نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟
با کلیک بر روی یکی از ستاره ها از ۱ تا ۵ امتیاز دهید :
امتیاز : / ۵. تعداد نظر :
هیچ نظری داده نشده است .
ارسال نظر